find os på de sociale medier:

BIPOLLEN PÅ MENUEN

150,00 kr.

Bag udgivelsen står søskendeparret Charlotte Romlund Hansen, biavleren, og Henrik Romlund Madsen, madnørden. I bogens indledning skriver forfatterne, at formålet med bogen er dels at give et indblik i, hvad bipollen er og dels hvordan den anvendes både som kosttilskud og som ingrediens i forskellige retter.

Bogen er delt op i en videns-del og i en opskrifts-del, der i højere grad er tiltænkt som inspiration, end som en fuldt udforsket opskriftssamling. Bogen er rigt illustreret med delikate fotos af de enkelte retter.

Det nok vigtigste kapitel i bogen handler om, hvordan man kommer i gang med at anvende bipollen i køkkenet.

Bogen er fuld af gode tips til, hvordan bipollen kan bruges i køkkenet – og så indeholder den en skatkiste af opskrifter, hvor smagen og farverne fra bipollen kommer til udtryk i de forskellige retter.

Skrevet af Charlotte Romlund Hansen og Henrik Romlund Madsen, og udgivet på eget forlag, Forlaget Herstedøsterhonning.

80 sider, rigt illustreret.

SKU: 333Kategorier: Bøger & tidsskrifter

Del: